Om oss

Ares ble stiftet 7. mai 1981. Det er en forening for alle spillinteresserte, som ønsker å møte likesinnede, for å spille brettspill, rollespill eller miniatyrspill.

Vi har til en hver tid noen kampanjer gående innen brettspill og rollespill, i tillegg til frispilling, hvor en bare møter opp og finner noen andre som ønsker å spille et spill fra den etter hvert anseelige spillsamlingen.

Vi har også en facebookgruppe .


Ares Bjølsen har møter onsdager fra klokken 17 til ca. 22.
Der spiller vi i huset som ligger inne i bakgården i Sarpsborg gata 7.
Det holdes åpent hele året bortsett fra i romjula og kun på oppfordring hvis helligdag sammenfaller med onsdag. Kontaktpersoner er:  
B.A Kildalen, 92683232

Ares Blindern holder åpent hver tirsdag i skoleåret fra klokken 17 til ca. 22, i RF-kjelleren. Vi holder vanligvis stengt jul, påske og sommerferie, men det vil forekomme at det avtales ekstra spilling.
RF-kjellern ligger i Vilhelm Bjerknes hus, Moltke Moes vei 35.
Kontaktpersoner er:  Thomas 90408411

Vår søsterforening av 2019, Tinnsoldaten spillklubb, har dessverre lagt ned sin drift. Kontaktperson var Tomas Mørkrid, 94822038.

Vi tar 150,- i medlemsavgift per kalenderår, for å kunne kjøpe inn nye brettspill og betale husleia. 50 kr om du er student eller 25 år eller yngre. Ares er med i paraplyorganisasjonen Hyperion.

Tipper du? Send din grasrotsandel til oss da vel.

Vårt organisasjonsnummer er: 995070065

Denne nettsiden er under utvikling men har dessverre savnet en ansvarlig i flere år til å passe på den og sørge for at lenker oppdateres ol. Beklager at siden kan virke noe uproff av denne årsak.