Om oss

Ares ble stiftet 7. mai 1981. Det er en forening for alle spillinteresserte, som ønsker å møte likesinnede, for å spille brettspill, rollespill eller miniatyrspill.

Vi har til en hver tid noen kampanjer gående innen brettspill og rollespill, i tillegg til frispilling, hvor en bare møter opp og finner noen andre som ønsker å spille et spill fra den etter hvert anseelige spillsamlingen.

Vi har også en facebookgruppe  og Ares discord gruppe 

Ares Bjølsen har møter onsdager fra klokken 17 til ca. 22.
Der spiller vi i huset som ligger inne i bakgården i Sarpsborg gata 7.
Det holdes åpent hele året bortsett fra i romjula og kun på oppfordring hvis helligdag sammenfaller med onsdag. Kontaktpersoner er:  
B.A Kildalen, 92683232

Ares Blindern holder åpent hver tirsdag i skoleåret fra klokken 17 til ca. 22, i RF-kjelleren. Vi holder vanligvis stengt jul, påske og sommerferie, men det vil forekomme at det avtales ekstra spilling.
RF-kjellern ligger i Vilhelm Bjerknes hus, Moltke Moes vei 35.
Kontaktpersoner er:  Thomas 90408411

Vår søsterforening av 2019, Tinnsoldaten spillklubb, har dessverre lagt ned sin drift. Kontaktperson var Tomas Mørkrid, 94822038.

Vi tar 150,- i medlemsavgift per kalenderår, for å kunne kjøpe inn nye brettspill og betale husleia. 50 kr om du er student eller 25 år eller yngre. Ares er med i paraplyorganisasjonen Hyperion.

Tipper du? Send din grasrotsandel til oss da vel.

Vårt organisasjonsnummer er: 995070065

Denne nettsiden er under utvikling men har dessverre savnet en ansvarlig i flere år til å passe på den og sørge for at lenker oppdateres ol. Beklager at siden kan virke noe uproff av denne årsak.