Ares Bjølsen

Ares Bjølsen holder til i velhuset i bakgården til Sarpsborggata 7         

(det lille huset på innsiden av bygården).

Det er folk i lokalene fra senest kl. 17, og spillingen holder som regel på til klokka nærmer seg ti-elleve.

Leder, styremedlem og kontaktperson er BA, som kan nås på 92683232

Det er mulighet for å utvide åpningstiden etter behov, hvis det avtales med driftsgruppen på stedet. Men da må noen påta seg låseansvaret.

37 og 54 bussen stopper på holdeplasen “Bjølsen”, deretter burde det være greit å finne fram ved å følge kartet.

Bjølsens samling finner du her: http://boardgamegeek.com/user/aresbjolsen

9 comments:

  1. Forsøker uten hell å Finne Ares Spillklubb på Norsk Tipping sin Grasrotandel. Er dere sikker på at dere har registrert dere? og under hvilket navn?

  2. godt poeng Jan Einar, vi har ryddet litt i kontakt info nå så den bedre representerer dagens kontaktpersoner. Fyller i hull etter hvert som det blir kjent

  3. Hei!
    Bor på Bjølsen, og vil fremover ha tid til å kunne komme hit noen Onsdager. Har kanskje noen venner og en kone som en gang iblant vil ha lyst til å prøve også. Hvordan funker disse kveldene? Møter man bare opp eller avtales det spill på forhånd? Og eventuelt tar man med spill som jeg og andre kanskje vil prøve som ikke er der allerede?
    Veldig glad for å ha kommet over dette, da man aldri får nok av å spille litt. Ser frem til å høre fra dere.

  4. Hei Stein, beklager sent svar. Nettsiden er vi ikke så aktive som vi kanskje burde vært. Ja, det er bare å møte opp. Vi spiller litt ymse, noen avtaler på forhånd og andre kommer med egne spill. Eller plukker et fra vår store spillsamling. Anbefaler å bli med på vår facebookgruppe https://www.facebook.com/groups/11910615724 og kanskje også vår discord kanal. Se lenke på siden. Her kan du se hva andre spør etter spillere for og man kan spørre etter spillere til eget spill. I går ble det spilt to bord med Agricola etter avtale, en kampanje i War in Europe, en designer var innom og testspilte sitt Gettysburg kampanje spill men det ble ikke noe av Terraforming Mars som det ofte blir. Godt å høre du likte finne oss og vel møtt. mvh Fred

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.