Ares spesial: Ticket to Ride

tt_anniversary_img1Tirsdag 18. november i RF-kjelleren på Blindern arrangerer Ares Blindern turnering i det kjente selskapsspillet Ticket to Ride. Premien for vinneren av turneringen blir et eksemplar av jubileumsutgaven av spillet (evt. gavekort dersom man allerede har dette).

Vi vil gjerne kunne sette opp fem brett som kvalifisering med et finalebrett med de fem kvalik-vinnerne til slutt. Blir det færre enn fem brett vil vi fikse en annen løsning, og da er det mulig det kun blir 3-4 i finaleomgangen. Spillet tar normalt 60-90 min å spille så det skal fint la seg gjøre å spille både kvalik og finale ila. tre timer.

Dette er andre “spesialtirsdag” vi arrangerer – målet ca. en gang i måneden.

Meld din interesse ved å svare ja på deltakelse på dette arrangementet på Facebook (evt. send oss en epost dersom du ikke benytter Facebook).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.