Ares i 2011

OPPDATERING

Ares Blindern har nå måttet flytte ut av VB, og det er usikkert når vi får tilgang til de nye lokalene. Vi vil sende ut mail og legge ut info her på nettsiden når vi vet mer, men innstil videre er Ares Blindern stengt. Ares Bjølsen og Bislett holder fortsatt på som normalt, så spillinteressert anbefales å dra dit fram til Blindern er i gang igjen. Vi håper det vil ta kort tid.

—–

Kjære medlem/spillentusiast! 2011 er over oss og ARES satser på å være byens mest aktive spillklubb også i år, og våre lokalavdelinger åpner snart for aktivitet. Foreløpig er dette planene for oppstart dette semesteret:

– ARES Bjølsen: Åpner fra kl 17 som vanlig, fom. onsdag 5. januar (les mer her)

– ARES Bislett: Åpner fra kl 17 som vanlig, fom. mandag 17. januar (les mer her)

– ARES Blindern: Åpner fra kl 18 som vanlig,  fom. tirsdag 18. januar (les mer her)*

* = Ettersom våre ordinære lokaler (RF-kjelleren) snart stenger pga. oppussing i Vilhelm Bjerknes hus, vil ARES Blindern mest sannsynlig flytte lokaler sammen med Realistforeningen. De nye lokalene vil være i SiO-puben, i andre etasje i Frederikkebygningen. Det er fortsatt ikke helt avklart når og hvordan flytting skjer, så følg med på nettsiden for oppdatert informasjon. Vi vil også sende ut mail/SMS til alle medlemmene våre når flytteprosessen er ferdig.

2 comments:

  1. Da har jeg oppdatert nettsiden om Ares Bislet og Blinderns første dag.
    Datoene er nå offisielle.

    Vel mødt!

  2. Ares Bislet arranger Diplomacy spilling på sitt lokale i pilestredet 52 mandag 24 januar kl 17. Regelgjenomgang gis. medlemmer og nye spillere velkomne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.