Flamme Rouge Grand Tour 31. oktober

Flamme Rouge er et raskt, involverende og spennende spill som gjenspeiler virkeligheten i et sykkelrace på en utrolig enkel måte. Her må du disponere teamet ditt, velge når du skal rykke i fra, og ha igjen krefter til sluttspurten!

Kom og prøv et av de beste sykkelspillene som er laget! Vi starter med opplæring og prøvespilling, og så blir det etapperitt hvor vi kårer beste rytter sammenlagt og beste lag etter tre harde etapper!

Ares Bjølsen den 31.10.18 fra kl. 17 til 21.

Arrangør: Ulrik Bøe

Facebook event


About sunszu

Født i '70, spiller strategispill. Tidl. leder for Ares Bjølsen. Jobber OsloMet-storbyuniversitetet i førstelinjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.