Forsinket oppdatering om Covid-19 situasjonen for Ares.

Det er med tungt hjerte vi i styret og driftsgruppene må melde at vi vil holde stengt til juli.

Ja, det var gledelig å høre at spredningen og antall syke har gått ned i samfunnet. Vi stoler på at landets ledelse vil holde et tett tak i dette og styre oss dit vi behøver som dette utvikler seg. Men, mønsteret fra andre land viser at det å åpne nå ikke har løst problemet som vi gjerne skulle ønske. En åpning vil føre til økt spredning. Anbefalingene for sosiale sammenkomster krever 1 m avstand, renslighet, tilgang til håndsprit og handvask og stor forsiktighet med kontakt.

Vi kan ikke garantere for tilstrekkelige forhold på en brettspill klubb og velger derfor å holde stengt inntil videre.

Håpet er at smitten ikke stiger vesentlig, kanskje vi får en “pause” med det varmere været og at andres testing av å løsne på den sosiale distanseringen ikke får alvorlige konsekvenser. Vi vil vurdere underveis etterhvert som andres erfaringer kommer inn å åpne igjen. Vi ber om våres medlemmer forståelse at vi har valgt denne linjen.

Hva kan vi gjøre? Vi leker med tanken å organisere en møteplatform på nett. Feks via discord. Med faste oppmøtetider men fritt frem for å annonsere ønske om å møte noen kjenninger over et brettspill eller rollespill på en nettplattform. Er det interesse for det?

mvh Fred pva styret


About sunszu

Født i '70, spiller strategispill. Tidl. leder for Ares Bjølsen. Jobber OsloMet-storbyuniversitetet i førstelinjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.