Mulig gjenåpning for brettspill på Ares

Det vurderes nå å gjenåpne brettspill i Ares regi. Max 20 i lokalet (4 bord med god avstand, romdelt). Påmelding på Facebook på forhånd (om flere en 20 = FB får prio). Registrering ved ankomst (navn+tlf) for Smittesporing.

Nå et viktig spørsmål; For å arrangere brettspill trengs det folk som vil arrangere og åpne lokalet. For at dette kan vurderes må det være et reelt ønske fra folk her inne. Vil du delta på brettspill fremover såfremt smittesituasjonen / smittetiltak ikke forverres?

Dag; Onsdag Tid; 17.00-22.00ishSted; Bjølsen (Stallen)

Om stor interesse vurderes også Blindern åpning (RF Kjelleren, Tirsdager 17.00-21.45). Denne aktiviteten betyr en medium kostnad for foreningen i en tid med lite inntekter. Men er verdt det om det blir en god fast gruppe. Tag BA gjerne for spørsmål rundt dette

FB: Ba Kildalen Tlf: 92683232 E-post; bakildalen@hotmail.com


About sunszu

Født i '70, spiller strategispill. Tidl. leder for Ares Bjølsen. Jobber OsloMet-storbyuniversitetet i førstelinjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.