Bli involvert i Ares!

Ares søker:

Leder, gjerne en student. Oppgaver? Innkalle til årsmøte. holde kontakten med de andre frivillige og forsøke finne støtte for de om de behøver det. Det er noe admin ovenfor Hyperion også men dette kan delegeres.

Drift av Blindern og Bjølsen. Oppgaver, hjelpe til med å låse opp en gang eller to i måneden og stenge. På Bjølsen må søpla tas ut og ovene dempes.

PR. Ares må ut til folket. Selv vi er over 1000 her så er spillekveldene ikke så mye besøkt som før. Spesielt er det viktig vi når ut til studentene på UiO og OsloMet på deres foreningsdager om mulig og oppslag rundt på området på Bjølsen-Sagene og UiOs tavler. Andre PR fremstøtt er også av interesse. Hva tenker du kan virke? SoMe feks?

Spillinnkjøp. Ares spillsamling er på vel 400 spill men det er vanskelig å henge med på alt det nye som kommer. Og ikke alt er av interesse. Oppgaven vil være å ta en runde blant de aktive kanskje to ganger i året for hva som savnes av spill. Finne gode titler som slår ann på boardgamegeek feks og introdusere de på SoMe. Og søke etter pent brukte spill for å få pengene til å strekke til men kjøpe nytt inn der nødvendig.

Er det andre roller vi burde ha noen på?


About sunszu

Født i '70, spiller strategispill. Tidl. leder for Ares Bjølsen. Jobber OsloMet-storbyuniversitetet i førstelinjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.